Home » Prijzen

Prijzen Fotoshoots - Ontwerpen - Drukwerk


Hieronder vindt u enkele basisprijzen van enkele mogelijke pakketten.

Alle prijzen zijn incl. btw. 

Wenst u meer info mail ons of bel ons  op 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren).


Dit zijn drie pakketten voor professionele fotoshoots,

  • Pakket 1 is een shoot die voorzien is voor klanten die een degelijke en professionele foto (2 bewerkte foto's) van zichzelf wensen.

  • Pakket 2 dient voor klanten die meerdere (8 bewerkte) foto's nodig hebben voor promo, website, drukwerk en dergelijke.

  • Pakket is 3 all-inclusief, Er worden 15 foto's bewerkt uit de shoot en de overige foto's worden in hoge resolutie verstuurd (via wetransfer)

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, voor meer info mail ons of bel 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren)

Dit zijn enkele prijzen van pakketten van ontwerpen met inbegrip van een professionele fotoshoot.

  • Promopakket 1 is voor een banner in het  formaat 80 x 205cm. Inbegrepen in de prijs: fotoshoot, ontwerp, druk en levering aan huis, 

  • Promopakket 2 is voor een flyer (fotokaart) formaat a5. Inbegrepen in de prijs: fotoshoot, ontwerp recto/verso, druk en levering aan huis

  • Promopakket 3 is voor een cd hoes type Jewel Box. Inbegrepen: fotoshoot en volledig ontwerp. Druk en levering zijn niet inbegepen in de prijs.

Voor kartonnen hoesjes is deze prijs inderdaad een stuk lager, voor meer info mail ons of bel ons op 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren)

Dit zijn enkele prijzen van drukwerk. Deze worden gratis aan huis geleverd. We hebbben natuurlijk een veel groter gamma maar we willen het graag wat overzichtelijk houden. Voor meer info en/of mogelijkheden mail ons of bel 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren)

Bezoek onze facebook en Instagram pagina: