Prijzen Fotoshoots - Ontwerpen met fotoshoot 


Hieronder vindt u enkele basisprijzen van enkele mogelijke pakketten.

Alle prijzen zijn incl. btw. 

Wenst u meer info mail ons of bel ons  op 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren).


 

Dit zijn drie pakketten voor professionele fotoshoots,

- Pakket 1 is een shoot die voorzien is voor klanten die een degelijke en professionele foto (2 bewerkte foto's) van zichzelf wensen.

- Pakket 2 dient voor klanten die meerdere (8 bewerkte) foto's nodig hebben voor promo, website, drukwerk en dergelijke.

- Pakket is 3 all-inclusief, Er worden 15 foto's bewerkt uit de shoot en alle overige foto's worden in hoge resolutie verstuurd (via wetransfer)

 

Al deze pakketten zijn geldig voor een shoot met maximaal 2 personen, per extra persoon rekenen we 60.50 euro extra kosten.

Natuurlijk zijn er nog veel meer mogelijkheden, voor meer info mail ons of bel 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren)


 

- Promopakket 1 is voor een banner in het  formaat 80 x 205cm. Inbegrepen in de prijs: fotoshoot, ontwerp, druk en levering aan huis, 

- Promopakket 2 is voor een flyer (fotokaart) formaat a5. Inbegrepen in de prijs: fotoshoot, ontwerp recto/verso, druk en levering aan huis

- Promopakket 3 is voor een cd hoes type Jewel Box. Inbegrepen: fotoshoot en volledig ontwerp. Druk en levering zijn niet inbegepen in de prijs.

Al deze pakketten zijn geldig voor een shoot met maximaal 2 personen, per extra persoon rekenen we 60.50 euro extra kosten.

 

Voor kartonnen hoesjes is deze prijs inderdaad een stuk lager, voor meer info mail ons of bel ons op 0486/88.32.54 (tijdens kantooruren)